torna

Detall de la notícia

Imatge 4081008

Cloenda de la fase presencial de la formació Desenvolupament de la funció directiva

El passat divendres, 14 de febrer, la directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, Amanda Fernández, i la cap del Servei de Normalització Lingüística i Formació, Carme Jaume, varen clausurar en el CEP de Palma Jaume Cañellas Mut la part presencial de la formació Desenvolupament de la funció directiva.

La formació, amb una durada total de 120 hores (60 impartides en modalitat presencial, concentrades en cinc jornades intensives, i les altres 60, a distància), es va iniciar el dia 16 d’octubre de 2019 i es tancarà definitivament dia 20 de febrer amb el lliurament de les darreres tasques a distància per part dels participants.

L’eix vertebrador de la formació ha estat el Projecte de Direcció. Tota la resta de continguts s’ha anat treballant amb la visió d’anar dissenyant la totalitat d’aquest document, que estableix les línies d’actuació prioritàries durant el període en què el director exerceix el seu càrrec. Les metodologies basades en el treball cooperatiu i el tractament globalitzador i interdependent dels mòduls han estat presents al llarg de tota la formació.

A l’acte de cloenda hi assistiren els 61 docents de primària i secundària participants, els quals obtindran l’acreditació de funció directiva. Tots ells varen estar acompanyats per l’equip de tutors-formadors constituït per Miguel Ángel Tirado, inspector del Departament d’Inspecció Educativa de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca; Toni Salvà, director de l’IES Binissalem, i Pere Mulet, director del CEIP Miquel Duran i Saurina (Inca).