torna

Detall de la notícia

Imatge 4077897

Activitat de formació: L'assessorament de la formació als centres educatius

La Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa convoca 30 places (4 a Menorca, 4 a Eivissa, 1 a Formentera i 21 a Mallorca) per a la primera edició de la formació L'assessorament de la formació als centres educatius.

Destinataris

Els destinataris de la formació són els funcionaris de carrera en actiu interessats en el perfil d’assessoria de formació docent tal i com es desenvolupa als centres de professorat (CEP) de les Illes Balears i, a més, suposa una oportunitat per a aquelles persones interessades en presentar-se a la propera convocatòria per proveir places d’assessors/es docents als centres de professorat ja que, entre d’altres continguts, també es treballaran els del pla de treball.

Objectius

Els objectius de la formació són donar a conèixer el funcionament dels CEP, així com les funcions dels assessors; utilitzar recursos per a la dinamització i gestió de grups; facilitar orientacions per dur a terme l’assessorament i les negociacions de les formacions amb els centres i acompanyar-los en els seus processos de millora, sempre des de la pràctica reflexiva, i oferir orientacions per elaborar el Projecte de Treball de la convocatòria de places d’assessors de CEP.

Criteris de selecció

La selecció dels participants es farà seguint els criteris següents, en aquest ordre:

  • coordinadors de les formacions dels centres educatius.
  • participants de les formacions dels seus centres de referència (FdC, FiC, FeC) durant el curs 2019-2020 i/o el passat 2018-2019.
  • ésser assessor de formació de primer any (que hagi començat al setembre de 2019) prioritzant els de l’equip de Formació Professional.
  • la resta de docents per ordre d’inscripció.

 

Dates

La formació, que es desenvoluparà els dies 6 i 16 de març de 2020 en el CEP de Palma Jaume Cañellas Mut, consta de 25 hores, 16 de les quals seran presencials (13 hores de formació presencial i 3 hores de pràctiques amb un assessor/a de formació) i les altres 9 s’impartiran en modalitat a distància per elaborar el pla de treball.

Període d’inscripció

Del 17 al 23 de febrer de 2020 a través del Portal del Personal.

 

Tota la informació relacionada amb aquesta activitat de formació es pot consultar en el document adjunt. 

Novetats

26/02/2020 - Publicació de la llista d'espera.