torna

Detall de la notícia

Imatge 4076102

Educació recepciona les obres de millora de l'accessibilitat al CEIP Gabriel Comas i Ribas, a Esporles

\Una inversió de més de 133 mil euros per donar compliment a la normativa d’accessibilitat i protecció contra incendis

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca continua treballant en la millora de les infraestructures educatives de les Illes Balears i mitjançat l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) acaba de recepcionar les obres de millora realitzades als CEIP Gabriel Comas i Ribes d’Esporles. Es tracta d’una actuació prevista en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 amb una inversió total de 133.115 euros.

En aquest centre d’educació infantil i primària s’ha executat un projecte de millora de l’accessibilitat i de supressió de barreres arquitectòniques. Una actuació que beneficiarà als 475 actuals alumnes del centre.

Projecte de millora al CEIP Gabriel Comas i Ribas d’Esporles

Aquestes obres de millora han contemplat importants actuacions al Gabriel Comas i Ribas d’Esporles per donar compliment a la normativa d’accessibilitat i protecció contra incendis del centre.

El projecte de reforma ha comportat les següents actuacions:

-           Construcció i instal•lació d’un ascensor

-           Reforma dels banys de la planta baixa del centre

-           Es construirà una rampa d’accés entre la pista esportiva i el pavelló cobert per tal de millorar l’accessibilitat del pati

Aquesta actuació de més de 133 mil euros és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes Balears que pretén respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.