torna

Detall de la notícia

Imatge 4074013

El vicepresident Yllanes visita el Disseny Hub Barcelona per potenciar el sector del disseny de les Illes Balears

El vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes, acompanyat de la directora gerent de l’Institut d’Innovació Empresarial, Mariona Luis, s’ha reunit amb els responsables del Barcelona Centre de Disseny (BCD), del Museu del Disseny de Barcelona i del Disseny Hub Barcelona (DHB).

A la reunió també han assistit el regidor de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Marcé; el director general de Barcelona Activa, Félix Ortega; i la cap del departament de Coordinació Institucional de l’Ajuntament de Barcelona, Carmen González.

La trobada s’ha produït després d’un primer contacte el passat mes de setembre a la London Design Fair. Tot amb l’objectiu d’intercanviar experiències i explorar vies de col·laboració pel que fa a la promoció del talent creatiu i al posicionament d’empreses i dissenyadors tant en l’àmbit local com el nacional i internacional. 

En aquest sentit, el vicepresident del Govern i la directora de l’IDI han explicat que la intenció de l’IDI, òrgan depenent de la conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, és treballar per potenciar el projecte Made in Mallorca, implicar en major mesura no només el sector i els dissenyadors, sinó també a la ciutadania en general, i fer feina per el canvi de model productiu.

Precisament, el vicepresident del Govern, Juan Pedro Yllanes, ha incidit en la importància de seguir treballant en favor d’un model productiu més extens que diversifiqui l’economia de les Illes Balears més enllà del turisme. 

La directora gerent de l’IDI ha recordat, a més, que “el Made in Mallorca és una exposició col·lectiva de productors locals que destaquen pel disseny i la qualitat dels seus productes i que s’articulen al voltant d’una marca molt poderosa: Mallorca”.

El Disseny Hub Barcelona és un equipament municipal obert, innovador i experimental dedicat a impulsar l’economia del coneixement, la creativitat i la innovació. Es tracta d’un centre multifuncional i pluridisciplinar que actua per situar el sector del disseny com un referent a Europa i al món.