torna

Detall de la notícia

Imatge 4071726

Santiago anima tots els aficionats al vòlei a assistir a la Copa del Rei, que es disputarà a Son Moix els dies 7, 8 i 9 de febrer

La consellera desitja que la final sigui entre els dos equips balears 

La consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, anima tots els aficionats al vòlei a anar aquest divendres, dissabte i diumenge al Palau d’Esports de Son Moix per veure en viu la XLV Copa del Rei de Voleibol. Per a Santiago, és una oportunitat d’or poder veure en tres dies els sis millors equips de la primera volta de la Superlliga masculina lluitant per la Copa del Rei 2020. 

El millor per a Santiago és que, d’aquests sis equips, dos són de les Illes Balears, l’Urbia Voley Palma i l’Ushuaïa Ibiza Voley. Per a ella és la constatació del bon nivell que hi ha a les Illes, fruit d’una feina constant i de llarga tradició. La consellera desitja que la final sigui entre aquests dos equips illencs. 

Santiago celebra i agraeix a la Federació Espanyola que hagi permès que aquest torneig tengui lloc a Mallorca. A més, agraeix la feina feta a la Federació de Voleibol de les Illes Balear i a l’Urbia Voley Palma per fer d’amfitrió. La consellera destaca també l’esforç que fan les entitats privades per patrocinar els clubs balears de vòlei.