torna

Detall de la notícia

Imatge 4058013

El director general de Relacions Exteriors inaugura a Palma un curs d'Eurostat per conèixer i utilitzar les estadístiques de la Unió Europea

El director general de Relacions Exteriors, Antoni Vicens, ha inaugurat a Palma un curs de la oficina Estadística de la Unió Europea, Eurostat, per conèixer i utilitzar les estadístiques de la Unió Europea. Eurostat produeix dades sobre la Unió Europea i promou l’harmonització dels mètodes estadístics dels Estats i les regions membres. Es tracta d’una eina que ofereix un gran número d’estadístiques, informes i dades a nivell europeu, i que permet fer comparacions entre diferents regions i estats de la Unió Europea.

Al curs, de cinc hores de durada, han assistit personal de l'administració autonòmica, insular i local, estudiants universitaris i professionals interessats en conèixer i utilitzar les estadístiques de la Unió Europea per al desenvolupament del seu treball. Han après cóm funciona la base de dades, a trobar la informació, descarregar estadístiques i utilitzar-les, i fer comparacions entre regions.

El curs ha estat organitzat pel Centre Balears Europa en col·laboració amb la Unitat de Formació i Coordinació amb les delegacions provincials de l’Institut Nacional d’Estadística.