torna

Detall de la notícia

Imatge 4053431

Educació treu a licitació obres de millora al CEIP Son Oliva de Palma per més de 105 mil euros

\El projecte preveu la substitució de totes les persianes del centre, una actuació molt demandada per la comunitat educativa del col·legi  

\Aquest projecte de millora ja és públic i té un termini d’execució de 3 mesos

 

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca continua treballant en la millora de les infraestructures educatives de les Illes Balears i acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació de les obres de millora del CEIP Son Oliva a Palma. Un projecte que surt a licitació per  105.335 euros i un termini d’execució de 3 mesos.

Projecte de millora al CEIP Son Oliva de Palma

El projecte de reforma i millora del CEIP Son Oliva de Palma dona resposta a una petició molt demandada pel centre, que millorarà les façanes dels edificis i proporcionarà millors condicions d’aïllament tèrmic i renou.   

L’actuació consisteix en la reposició i substitució de totes les persianes del centre per lamel•les orientables d’alumini.

Una vegada publicat a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

Aquesta actuació de més de 105 mil euros de millora de centre és una de les obres previstes al Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes per tal de respondre de manera ordenada i objectiva a les nombroses necessitat estructurals que presenten els centres educatius de Balears.