torna

Detall de la notícia

Imatge 4048828

Fina Santiago rep a la nova directiva del Consell de la Joventut de les Illes Balears

La consellera d'Afers Socials i Esports Fina Santiago, acompanyada de la directora general d'Infància, Joventut i Família, Marta Carrió, i el director de l'Institut Balear de la Joventut, Sebastià Lliteres, ha rebut avui a la nova directiva del Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB).

La nova Comissió Permanent d'aquest òrgan de participació juvenil, presidida per Pere Riera i amb els vicepresidents Maria del Mar Roig i Pau Roig, va ser elegida el passat dia 14 de desembre. Eren les segones eleccions del CJIB des que l'any 2017 es recuperàs aquest organisme que havia estat suprimit cinc anys abans, desprès de gairebé tres dècades de funcionament.

El CJIB, que dóna veu a més de 200 mil joves, és el màxim instrument de canalització de la participació dels joves en el desenvolupament polític, econòmic, social i cultural de les Illes Balears. Està format íntegrament per entitats juvenils i per consells de joventut d’àmbit insular i local. Les seves funcions són representar el jovent de les Illes Balears, impulsar la participació activa i dinàmica del col·lectiu i promoure i defensar l’associacionisme juvenil a la Comunitat Autònoma.

Durant dos anys, la nova Comissió Permanent serà l'encarregada d'executar els acords del Ple i de la gestió ordinària del CJIB.