torna

Detall de la notícia

Imatge 4026474

Activitat de formació especialitzada: Acreditació en metodologies per a l'aprenentatge d'àrees no lingüístiques en llengües estrangeres

Avui, dia 19 de desembre, s’obre el termini per inscriure’s a l’activitat de formació especialitzada Acreditació en metodologies per a l’aprenentatge d’àrees no lingüístiques en llengües estrangeres.

Objectius

  • Conèixer les actituds docents facilitadores d’un clima d’acolliment i motivació vers l’aprenentatge en una llengua estrangera.
  • Practicar les estratègies lingüístiques, extralingüístiques i paralingüístiques que faciliten la comprensió de la informació i la comunicació en una llengua estrangera.
  • Planificar unitats didàctiques i dissenyar activitats.
  • Adquirir recursos i eines metodològiques per facilitar l’aprenentatge col·laboratiu i en línia.
  • Conèixer diferents procediments d’avaluació dels aprenentatges d’àrees no lingüístiques en llengües estrangeres.

 

Destinataris

Docents en actiu d’educació primària, educació secundària obligatòria i postobligatòria, i de formació professional dels centres públics o centres privats concertats de les Illes Balears que imparteixen o volen impartir àrees no lingüístiques en llengües estrangeres.

 

Equip de formadors

  • Oriol Pallarès. Formador de diferents programes de formació sobre AICLE i plurilingüisme i del postgrau en AICLE de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Inspector d’educació del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
  • Rosamaria Felip. Professora associada del Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i professora col·laboradora de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i de la Universitat de Vic (UVic).  
  • Joan Free. Màster en TESOL del Hunter College de la City University de Nova York i auxiliar d’anglès al CC Es Liceu.
  • Jill Simon. Formadora del professorat en el programa Generació plurilingüe del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i professora associada del Departament de Didàctica de la Llengua i de la Literatura de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).  
  • Ferran Juan. Especialista en dinàmica de grups, Focusing Trainer pel The International Focusing Institute of New York.

 

Formacions

S’oferiran tres formacions de 60 hores, 40 de les quals presencials i 20 a distància, en el CEP de Manacor, CEP d’Inca i CEP de Menorca.

 

Termini d’inscripció

Del 19 de desembre de 2019 al 15 de gener de 2020 a través del Portal del personal.

 

Tota la informació relacionada amb aquestes activitats es pot consultar en els documents adjunts.  

 

Novetats

27/01/2020 - Cancel·lació de les activitats de formació de Manacor i de Menorca per manca d'inscripcions.