torna

Detall de la notícia

Imatge 4021636

Palma acull les primeres jornades d'Espanya sobre relleu generacional en les Administracions Públiques

La iniciativa impulsada des de l’EBAP cerca trobar solucions innovadores als reptes generats per les jubilacions massives i el desenvolupament de la digitalització

La primera Jornada sobre Relleu Generacional en les Administracions Públiques que se celebra a Espanya tindrà lloc avui i demà a Palma. Una iniciativa impulsada des de l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP) del Govern de les Illes Balears amb l’objectiu d’analitzar els desafiaments del relleu generacional i la gestió del coneixement i del talent als quals s'enfronta el sector públic a causa de les jubilacions massives i el desenvolupament de la digitalització, entre altres factors.

Les jornades, que han generat una gran acceptació en el públic de diferents comunitats autònomes (amb 200 persones inscrites, de les quals 40 són d’altres comunitats autònomes), tindrà lloc al campus de la UIB (edifici Gaspar Melchor de Jovellanos); una jornada i mitja de conferencies i taules rodones per a l'anàlisi per part de persones expertes en les matèries plantejades, el debat i l'exposició de casos d'èxit, i per al treball amb les persones assistents en forma de tallers pràctics per cocrear solucions als reptes exposats.

La conferència inaugural, anomenada “Què canviarà en l'ocupació pública? Full de ruta per a transformar les Administracions Públiques amb la gestió dels recursos humans”, és a càrrec del catedràtic de Ciència Política i de l'Administració de la Universitat Pompeu Fabra, Carles Ramió.

Des de l’EBAP, han animat a totes les persones interessades a contribuir en el disseny del futur de l’Administració a assistir, ja que els reptes que planteja la transformació digital i el relleu generacional en l'administració dels recursos humans en el sector públic afecten tant el que concerneix a l'administració del talent, com a la gestió del coneixement de les persones pròximes a jubilar-se.

Es tracta d'un esdeveniment especialment dirigit al personal empleat públic de l'àrea de gestió de persones, tant de les Illes Balears com de la resta d'Espanya, incloent diferents nivells d'Administració, i també a qualsevol empleada o empleat públic d'altres àrees que vulgui participar en aquest debat sobre el futur de l'Administració pública.

Per a més informació sobre el contingut de les jornades, podeu consultar l’arxiu adjunt o la pàgina web http://www.caib.es/govern/sac/fitxa.do?codi=3934105&coduo=1&lang=es.