torna

Detall de la notícia

Imatge 4015883

Inscripcions als exàmens lliures de Patró Costaner Polivalent i Patró Local de Pesca

Amb l'aprovació del Decret 3/2018, de 23 de febrer, pel qual es regulen els títols professionals del sector pesquer de patró costaner polivalent, patró local de pesca i mariner pescador en l'àmbit de les Illes Balears, i la seva modificació en data 8 de novembre de 2019, es va obrir la possibilitat de fer una convocatòria d'exàmens lliures de les titulacions que s'hi regulen i fer així més accessible aquesta formació per als futurs professionals del sector pesquer de les Illes Balears.

- La inscripció a les proves lliures de tots o d'alguns mòduls que constitueixen la convocatòria s'ha de formalitzar del 5 de desembre de 2019 al 26 de febrer de 2020, ambdós inclosos per al primer període de proves

- Les dates previstes per als exàmens seran durant el mes de març i abril per a la primera convocatòria.

- Les dates definitives dels exàmens seran publicades a la pàgina web de Formació Nauticopesquera de la CAIB (http://formacionp.caib.es) un mes abans dels mateixos i en correspon una per cada mòdul.

A continuació, mitjançant els enllaços que acompanyen aquestes línies, es pot accedir al procediment telemàtic per realitzar la inscripció als mòduls de les titulacions a que es desitji optar.

Es recomana llegir-se atentament la Resolució de la Convocatoria d'exàmens a on es podrà trobar tota la informació relativa als exàmens.

A continuació, es deixén enllaçats els procediments per accedir a les inscripcions. Es prega que revisin a quin mòdul es volen inscriure abans de formalitzar el procediment:

PATRÓ COSTANER POLIVALENT

- Inscripció telemàtica examen lliure del mòdul de PONT de Patró Costaner Polivalent

- Inscripció telemàtica examen lliure del mòdul de MÀQUINES de Patró Costaner Polivalent

PATRÓ LOCAL DE PESCA

- Inscripció telemàtica examen lliure del mòdul de PONT de Patró Local de Pesca

- Inscripció telemàtica examen lliure del mòdul de COMUNS de Patró Local de Pesca

- Inscripció telemàtica examen lliure del mòdul de MÀQUINES de Patró Local de Pesca