torna

Detall de la notícia

Made in Mallorca, guardonada amb el Premi Essentially Mallorca que reconeix les millors iniciatives de turisme de luxe i qualitat

La iniciativa Made in Mallorca ha estat un dels guanyadors dels premis que atorga Essentially Mallorca, l’associació privada que promociona l’illa com a destinació turística de luxe. L’exposició col·lectiva de Made in Mallorca ha estat guardonada en la categoria de “Millor reflex de l’essència de Mallorca”, que premia iniciatives que relacionen el luxe amb experiències connectades a les arrels de l’illa i de la mà de persones que viuen i estimen Mallorca.

Made in Mallorca és una proposta publicoprivada gestionada per l’IDI (Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears), entitat depenent de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius. La directora gerent de l’IDI, Mariona Luis, va recollir ahir al vespre el premi juntament amb Marlene Albaladejo, en representació dels productors participants a Made in Mallorca.

Made in Mallorca és un espai comissariat i dissenyat per l’IDI per mostrar una selecció de productes de cada participant com a part d’una exposició col·lectiva que captura la sensibilitat del disseny de l’illa. Made in Mallorca selecciona les empreses a partir de tres factors: el poder del producte local fet a Mallorca, la qualitat i el disseny. L’exposició compta amb la presència de dissenyadors i empreses, i inclou productes com rajoles i peces de ciment, teixits artesanals, ceràmica, vidre, il·luminació, mobiliari, que recullen l’essència del sector hàbitat a Mallorca. La iniciativa compta amb una proposta de valor que connecta amb el consumidor tant a nivell nacional com internacional, tal i com s’ha constatat a les exposicions que s’han organitzat per a la London Design Fair, i per al públic local a Palma. Made in Mallorca a Mallorca es repetirà el proper mes de març de 2020.

A través de Made in Mallorca, l’IDI persegueix promocionar i posicionar el disseny com a element estratègic i factor clau d’innovació i competitivitat. Per això, es pretén que empreses industrials i artesanes consolidades que no han incorporat el disseny en la seva estratègia empresarial, interelacionin amb dissenyadors de diferents disciplines amb l’objectiu de posar en valor el producte.

L’associació Essentially Mallorca aglutina negocis de serveis turístics que tenen com a objectiu aportar als clients que visiten l’illa qualitat, exclusivitat i experiències relacionades amb la tradició de Mallorca. Des de fa dos anys, convoquen uns guardons que reconeixen les millors empreses, projectes o iniciatives relacionades amb el turisme de luxe i de qualitat de Mallorca.