torna

Detall de la notícia

Comencen les activitats de divulgació en matèria de prevenció de riscos laborals a Palma

El proper divendres 29 de novembre l’ Institut Nacional de Seguretat i Salut en el Treball, O.A., M.P. (INSST), organisme autònom depenent del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social junt a la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball, a més de l’ Institut Balear de Seguretat i Salut Laboral (IBASSAL) posa en marxa unes jornades de sensibilització i divulgació en matèria de prevenció de riscos laborals, comptant amb la participació dels interlocutors socials.

 “És adequada i suficient la formació en PRL? El tipus de  lideratge influeix  en  la salut  laboral  dels   treballadors i treballadores? Reflexions aplicades al sector d’ Hosteleria” es el títol que se  li donarà a l’esdeveniment que tendrà lloc a l’Escola d’Hosteleria de les Illes Balears. Els encarregats de inaugurar aquestes jornades seran el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball Iago Negueruela Vázquez, i Javier Pinilla García, Director de l’Institut Nacional de Seguretat i Salut en el Treball (INSST).

En aquest context, les entitats abans mencionades, organitzen aquestes jornades per a l’avanç de la integració de la Prevenció de Riscos Laborals en les condicions de treball així com ressaltar la formació de qualitat i la influència del tipus de lideratge en aquesta matèria, especialment en el sector hoteler. En el marc de l’Estratègia Espanyola de Seguretat i Salut en el Treball 2015-2020, es planteja la necessitat i el repte de fomentar una vertadera cultura preventiva pel que és imprescindible la implicació i compromís de totes les parts interessades.

 

La inscripció a aquestes jornades es realitzarà de manera online, a través del web jornadasprevencion.es

 

Més informació

Web: jornadasprevencion.es