torna

Detall de la notícia

Imatge 4001002

Les Pitiüses compten amb un nou parc infantil de trànsit per al Programa autonòmic d'Educació Viària

Els agents d’educació viària de les Pitiüses disposen ja d’un nou parc infantil mòbil per tal de desenvolupar la part pràctica del Programa d’Educació Viària de les Illes Balears que gestiona i coordina l’Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears (ISPIB), organisme depenent de la Direcció General d’Emergències i Interior del Govern de les Illes Balears.

Aquest parc infantil de trànsit és un recurs didàctic i educatiu perquè els policies locals puguin treballar amb els infants i adolescents per tal de prevenir conductes de risc en els àmbits de la conducció i la mobilitat segura. I és que aquest programa cerca prevenir i sensibilitzar sobre els accidents de trànsit i les seves conseqüències. L’any passat un total de 7.540 alumnes d’infantil, primària i secundària varen rebre formació viària a les Pitiüses i aquest curs escolar està previst augmentar el nombre d’alumnes, ja que s’han adherit quasi tots els municipis d’Eivissa i Formentera.

El parc està compost per un remolc i un equip de senyalització viària i semafòrica i demà al matí es podrà visitar per gaudir de l’activitat durant la jornada de portes obertes (a les 10 h en el Hard Rock Hotel Eivissa) amb motiu de la XIII Diada de la Policia Local d’Eivissa.