torna

Detall de la notícia

Imatge 3996840

Finalitza la formació inicial del programa d'experiència formativa "Parlem català, intercanvis entre centres educatius de parla catalana"

El passat dilluns, dia 18 de novembre, va finalitzar en el CEP d’Eivissa la formació presencial adreçada als docents dels centres educatius eivissencs que participen en el programa d’experiència formativa “Parlem català, intercanvis entre centres educatius de parla catalana”. Amb anterioritat aquesta formació s’havia duit a terme a Mallorca (CEP de Palma Jaume Cañellas Mut) i a Menorca (CEP de Menorca, Ciutadella).

Enguany és el segon curs que es desenvolupa aquest programa i el nombre de centres participants ha augmentat considerablement: de 19 centres educatius que participaren en la convocatòria del curs 2018-2019 s’ha passat a 24 en la convocatòria del curs 2019-2020. En total, són més de 80 els docents de centres de primària, de secundària i d’educació de persones adultes de les Illes Balears inscrits en aquest programa.  

Els formadors han estat Toni Pedragosa, Maria Antònia Alzamora, Cristina Bauçà, Mariona Riera, María José Sanz, Maria de les Neus Riera i Elisabet Teis.