torna

Detall de la notícia

Imatge 3996295

Reunió amb ASINEM per tractar aspectes relacionats amb la promoció i la difusió dels cicles formatius de la família d'Electricitat i electrònica

El director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, Antonio Baos, es va reunir ahir dilluns, 18 de novembre, amb representants de l’Associació d’Instal·ladors Empresaris de Balears (ASINEM) per tractar, entre d’altres qüestions, diferents temes relacionats amb la promoció i la difusió dels cicles formatius de la família professional d’Electricitat i electrònica. En representació d’ASINEM hi varen ser presents Manuel Martínez, gerent; Carmelo Fernández, responsable de formació, i Ángel Carrillo, educador i coordinador de formació amb el SOIB. A la reunió també hi assistiren el cap del Departament de Formació Professional i Qualificacions Professionals, Jaume Rigo, i la cap del Servei de Planificació i Participació, Maria Antònia Carbonell.

En aquest sentit, cal remarcar l’estreta col·laboració que manté des de fa anys l’Associació d’Instal·ladors Empresaris de Balears (ASINEM) amb la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca, i més en concret amb la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors. N’és una mostra l’organització cada dos anys de la fase regional del Concurs de Joves Instal·ladors, una competició que permet als guanyadors poder participar al concurs d’àmbit nacional organitzat per la Federació Nacional d’Empresaris d’Instal·lacions d’Espanya (FENIE).