torna

Detall de la notícia

Imatge 3989704

Més d'un centenar de docents de les Illes Balears participen a partir d'avui i fins demà a la formació inicial del programa "Estades pedagògiques entre centres educatius"

Més d’un centenar de docents de 34 centres educatius d’educació primària i secundària de les Illes Balears participen a partir d’avui i fins demà dimarts a la formació inicial del programa d’experiència formativa “Estades pedagògiques entre centres educatius”.

Aquesta formació, d’una durada de 40 hores –14 de les quals a distància–, té lloc en el CEP de Palma Jaume Cañellas Mut i és impartida per Marta Pujadó Morató, coordinadora de formació d’Escola Nova 21 de Catalunya.

Els objectius del programa d’experiència formativa “Estades pedagògiques entre centres educatius”són, entre d’altres, facilitar al professorat la possibilitat d’observar de manera directa altres metodologies, enfocaments didàctics en els processos d’aprenentatge dels alumnes i l’organització dels centres. A més, també es pretén afavorir i impulsar l’actualització, la transformació i la innovació educativa als centres a partir de l’aprenentatge entre iguals per part dels docents de les Illes Balears.