torna

Detall de la notícia

Imatge 3977808

Adjudicat el projecte del nou CEI modular Can Cirera Prim de Sa Pobla

\ L'adjudicació contempla la redacció de projecte integrat, direcció, fabricació i muntatge del nou CEI modular Can Cirera Prim

\El projecte suposa una inversió de més de 679 mil euros i té un termini d’execució de 4 mesos

\Aquest centre modular serà provisional a l’espera de la construcció del nou CEIP del municipi amb capacitat per a 450 alumnes  

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca acaba d'adjudicar el nou CEI modular Can Cirera Prim de Sa Pobla a l’empresa ALGECO . Aquest projecte que contempla la redacció de projecte integrat, direcció facultativa, fabricació i muntatge del nou CEI s'adjudica per un total 679.585 de euros i un termini d’execució de 4 mesos.

Cal destacar que es tracta de donar una resposta provisional a les necessitats d’escolarització que té a l’actualitat el municipi de Sa Pobla mentre es duen a terme tots els tràmits necessaris conduents a la construcció d’un nou centre d’educació infantil i primària de dues línies amb capacitat per a 450 alumnes al municipi.

El projecte està previst a l’edifici municipal del parc de Can Cirera Prim a Sa Pobla a l’espera que l’Ajuntament posi a disposició de la Conselleria el solar que ha adquirit recentment per a la construcció del nou CEIP.

Nou CEI modular Can Cirera Prim de Sa Pobla 

Les obres del nou CEI modular Can Cirera Prim de Sa Pobla contemplen les actuacions d’adaptació necessàries per poder impartir els ensenyaments d'educació infantil el proper curs 2019/20. L’obra s'ha adjudicat per 679.585 euros i un termini d’execució de 4 mesos.

El projecte té previstes les següents actuacions:

  • Redacció del projecte
  • Execució de les obres d’adequació del terreny i dotació de serveis
  •  Subministrament i instal·lació de les estructures modulars. Un d’aquest mòduls es farà servir d’aula de psicomotricitat.
  • Adequar el terrenys per al pati del centre