torna

Detall de la notícia

Imatge 3959808

Balears exposa els programes de desestacionalització turística en el marc del projecte europeu Brandtour a Florència

El director general de Relacions Exteriors, Antoni Vicens, juntament amb l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears, ha destacat que projectes com el Camí de Cavalls o l’estratègia de promoció «Better in Winter» són exemples a seguir per a altres territoris

El Govern de les Illes Balears ha participat a Florència (Itàlia) a la presentació dels Plans d’Acció del projecte europeu Brandtour, que posa el focus en la desestacionalització de l’activitat turística a diferents regions d’Europa. Els territoris intercanvien els seus millors projectes i experiències turístiques amb l’objectiu d’aprofitar les bones pràctiques d’altres zones i elaborar els seus propis plans d’acció, per a implementar-los durant els anys 2020 i 2021.

El director general de Relacions Exteriors, Antoni Vicens, ha explicat que les Illes Balears han estat una de les regions referents en l’elaboració dels plans d’acció d’altres territoris, ja que en la totalitat d’ells conten amb un o més projectes iniciats a les Balears. Alguns exemples a seguir per a altres territoris són el Camí de Cavalls, l’Impost de Turisme Sostenible, l’estratègia de promoció turística «Better in Winter» o el projecte Pescaturismo, entre d’altres.

Vicens ha destacat que el projecte Brandtour, finançat pel programa Interreg Europe, encaixa amb l’estratègia del Govern de les Illes Balears per a avançar cap a un turisme sostenible, ja que permet descobrir altres aproximacions innovadores del producte turístic que poden ajudar a les Illes Balears en el procés de desestacionalització.

De la seva banda, Margalida Picornell, de l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears, que participa dins el projecte, ha destacat que gràcies a les experiències intercanviades a Brandtour, les Illes Balears poden avançar en el seu objectiu d’aconseguir un turisme més responsable, de major qualitat i amb un valor afegit.