torna

Detall de la notícia

Imatge 3950351

Inici del període d'inscripció a la formació Actualització de competències directives

El proper dimarts, 29 d’octubre, s’iniciarà el període d’inscripció a la formació  Actualització de competències directives. Aquesta formació, organitzada per la Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa a través del Servei de Normalització Lingüística i Formació, s’adreça a docents que exerceixen o hagin exercit la direcció a un centre públic per un període superior a un any o estiguin en possessió d’habilitacions o acreditacions de directors de centres públics. En aquest sentit, tindran prioritat aquells docents que actualment exerceixen la direcció escolar. Els docents habilitats o acreditats per exercir la direcció hauran d’enviar la justificació acreditativa corresponent per correu electrònic (snlf@dgpice.caib.es) abans que es tanqui el període d’inscripció, tal i com s’especifica a la convocatòria.

L’activitat formativa constarà de 60 hores, 35 de les quals es faran en modalitat presencial i les 25 restants es duran a terme  a distància. La primera jornada presencial serà el proper dia 25 de novembre de 2019 i  la darrera el dia 10 de febrer de 2020.

Per a facilitar la participació de tots els docents interessats, la part presencial d’aquesta formació es desenvoluparà a través de cinc jornades intensives, de 8 hores cada una, al CEP de Palma Jaume Cañellas Mut. Els centres de professorat de Menorca, Eivissa i Formentera es faran càrrec de les despeses de desplaçament dels docents d’aquestes illes que resultin admesos.

 

Període d’inscripció

Fins al 6 de novembre de 2019 a través del Portal del Personal.

 

Tota la informació relacionada amb aquesta formació es pot consultar en el document adjunt.