torna

Detall de la notícia

Imatge 3948993

66 docents de les Illes Balears participen de la formació "Desenvolupament de la funció directiva"

\ Un terç dels participants són directors de centre que han estat nomenats aquest curs escolar 2019-2020

\Aquesta formació proporciona les competències generals i específiques per exercir les funcions pròpies del càrrec de director de centres públics

\ El curs és semi-presencial i participen docents de Formentera, Eivissa, Menorca i Mallorca

 

Fins el proper 20 de febrer seixanta-sis docents de les Illes Balears participen de la formació “Desenvolupament de la funció directiva”. Una formació que té, entre d’altres, l’objectiu de proporcionar les competències generals i específiques per exercir les funcions pròpies del càrrec de director de centres públics.

D’aquesta formació, que va començar el passat 16 d’octubre al CEP de Palma Jaume Cañellas Mut, hi participen docents de Formentera, Eivissa, Menorca i Mallorca, per la qual cosa la part presencial de la formació –de 60 hores de durada– es concentra en cinc jornades presencials intensives. I es complementa amb 60 hores de formació a distància.

Cal remarcar que un terç dels participants són directors que han estat nomenats aquest curs escolar, un altre terç són caps d’estudis i secretaris i el darrer terç són docents sense càrrec directiu. Els tutors dels grups de participants són Pere Mulet, director de primària; Toni Salvà, director de secundària, i Miquel Àngel Tirado, inspector de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca.