torna

Detall de la notícia

Imatge 3948334

La Fundació Bit organitza la quarta edició del "Tramuntana Tech Talks", un cicle de xerrades de contingut tecnològic per a emprenedors i start-ups

 

Amazon, Tiendeo i Ticketea formen part del cartell d’aquesta iniciativa que es va llençar el 2016

La Fundació Bit organitza la quarta edició del “Tramuntana Tech Talks”, un conjunt de xerrades gratuïtes per a emprenedors i start-ups, en les quals es tracten temes rellevants dins del món de l'empresa i que convida professionals de molt prestigi del sector de les empreses tecnològiques.

Enguany s'han convidat professionals d'empreses d'alt reconeixement com Amazon, Tiendeo i Ticketea.

El “Tramuntana Tech Talks” consta enguany d'un total de cinc trobades, les quatre primeres a l'espai EmprenBit del ParcBit i la cinquena al CentreBit Menorca, a les quals s’han convidat professionals d'empreses d'alt reconeixement com Amazon, Tiendeo i Ticketea.

La primera trobada serà el dijous 24 d'octubre amb Yaiza Canosa, qui amb només 25 anys ja ha fundat tres start-ups entre les quals es troba GOI Travel (letsgoi.com). GOI té una facturació superior a les 7 xifres, ha realitzat més de 50.000 enviaments i entre els seus clients hi ha El Corte Inglés, Ikea, Correos i Worten.

La seguirà el 31 d'octubre Álvaro Ramis, UX designer a Amazon i dissenyador de productes digitals enfocats a experiència d'usuari i el disseny d'interacció. Álvaro Ramis també ha treballat a Ticketbis, que fou venuda a eBay per 165 milions d'euros.

El fundador de Ticketea.com, Javier Andrés, serà el protagonista de la tercera sessió dia 7 de novembre. L'any 2017 va ser seleccionat com un dels 100 empresaris més creatius per la revista Forbes. Ticketea va ser comprada per Eventbrite per 10 milions d'euros i facturava 20 milions l'any.

María Martín, cofundadora de Tiendeo, forma part també del cartell de ponents del “Tramuntana Tech Talks”. Serà el dijous 14 de novembre quan ens explicarà l'èxit de Tiendeo, que avui en dia compta amb 45 milions d'usuaris mensuals i una facturació de 9,5 milions en el darrer any.

El CentreBit de Menorca acollirà el darrer “Tramuntana Tech Talk” que anirà a càrrec de Gemma Sorigué, qui ha participat en les etapes d’inici i creixement de les principals companyies en línia com Atrapalo, Emagister i LetsBonus.

Tres anys de “Tramuntana Tech Talks”

En les edicions anteriors del “Tramuntana Tech Talks” s'ha comptat amb presència de prestigioses empreses tecnològiques com Destinia, Cabify, Wallapop, El Tenedor o BlaBlaCar.

Entre les temàtiques que s'han tractat durant les xerrades estan: les estratègies de comercialització d'aplicacions i plataformes web, tècniques per al disseny de campanyes rendibles en la captació d'usuaris, recomanacions per a una millor optimització de les ràtios de conversió d'usuaris, nous hàbits de consum del producte turístic a internet i molts altres temes d'interès per a les persones que estiguin llançant el seu projecte.