torna

Detall de la notícia

Imatge 3946343

Comencen les reunions amb els directors dels centres educatius de les Illes amb motiu de l'inici de curs

Ahir i avui s’han celebrat les dels directors de primària i secundària de Mallorca

Les properes setmanes es celebraran a Eivissa i Formentera i a Menorca

El conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March, acompanyat del seu equip ha iniciat les rondes de reunions amb els directors dels centres educatius de les Balears amb motiu de l’inici de curs.

Ahir va tenir lloc la reunió amb els centres de Primària i avui amb els centres de secundària de Mallorca. Les properes setmanes es celebraran les reunions a Menorca i Eivissa.

Marcah ha recordat que aquestes reunions es varen instaurar la passada legislatura a totes les illes i a tots els nivells educatius. “Per nosaltres és important fer aquestes reunions per poder tenir una primera comunicació amb els directors, dialogar i explicar les línies d’acció que volem dur a terme en aquest curs escolar per saber quina és la seva percepció i conèixer les seves propostes, en definitiva, escoltar la seva veu per seguir millorant el nostre sistema educatiu”. March ha explicat que “un dels eixos de la legislatura serà potenciar les reunions amb tots els equips directius i en especial amb les associacions de directors primària i secundària de Balears”.