torna

Detall de la notícia

Imatge 3945486

Seixanta-sis docents de les Illes Balears participen a la formació "Desenvolupament de la funció directiva"

Seixanta-sis docents de les Illes Balears varen iniciar ahir horabaixa en el CEP de Palma Jaume Cañellas Mut la formació “Desenvolupament de la funció directiva”, formació que té, entre d’altres, l’objectiu de proporcionar les competències generals i específiques per exercir les funcions pròpies del càrrec de director de centres públics. A aquesta formació, que acredita per exercir la funció directiva i és requisit des del 2018 per poder presentar un projecte de direcció, hi participen docents de Formentera, Eivissa, Menorca i Mallorca, per la qual cosa la part presencial de la formació –de 60 hores de durada– es concentra en cinc jornades presencials intensives. A més, compta amb 60 hores de formació a distància.

Cal remarcar que un terç dels participants són directors que han estat nomenats aquest curs escolar, un altre terç són caps d’estudis i secretaris i el darrer terç són docents sense càrrec directiu. Els tutors dels grups de participants són Pere Mulet, director de primària; Toni Salvà, director de secundària, i Miquel Àngel Tirado, inspector de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca.

A la sessió inaugural, i en representació de la Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, hi va assistir Carme Jaume, cap del Servei de Normalització Lingüística i Formació.