torna

Detall de la notícia

Imatge 3939564

Afers Socials i Esports convoca els ajuts per a desplaçaments de les seleccions autonòmiques de les Balears per participar en els campionats d'Espanya en edat escolar durant l'any 2020

Aquesta partida està pressupostada en 185.000 €

En aquesta nova convocatòria s’hi sumen conceptes com el vestuari i els desplaçaments en avió o vaixell per facilitar el tràmit a les federacions

La Conselleria d’Afers Socials i Esports, a través de la Direcció General d’Esports, ha obert una nova convocatòria d’ajuts per a desplaçaments de les seleccions autonòmiques de les Illes Balears per participar en els campionats d’Espanya en edat escolar convocats pel Consell Superior d’Esports per a l’any 2020. Aquests ajuts tenen destinada una partida màxima de 185.000 €.

Poden ser beneficiàries d’aquestes subvencions les seleccions autonòmiques de les federacions esportives de les Illes Balears de les categories aleví, cadet, infantil i juvenil i els corresponents tècnics federatius que participin en els campionats d’Espanya en edat escolar de l’any 2020.

Novetats en els ajuts

Si fins ara eren objecte de subvenció les despeses de desplaçaments per carretera o en tren i les relatives a la manutenció i l’allotjament dels esportistes i els tècnics de les seleccions autonòmiques de les federacions esportives, a partir d’ara s’hi afegeixen més conceptes per facilitar el tràmit a les federacions. Així, també hi haurà un ajut per als desplaçaments en avió o vaixell a la península, les illes Canàries, Ceuta i Melilla, i ajuts per al vestuari dels esportistes i els tècnics per als desplaçaments i els actes protocol·laris relacionats amb els campionats d’Espanya en edat escolar.

A més a més, aquests ajuts es publiquen dins l'any 2019 perquè les federacions les puguin sol·licitar amb la màxima antel·lació possible. 

El termini per presentar les sol·licituds és de vint dies hàbils comptadors des de l’endemà de la publicació d’aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.