torna

Detall de la notícia

Imatge 3936116

Reunions informatives per als participants al programa d'experiència formativa "Actualització de cicles d'FP"

Els passats dies 24, 25 i 27 de setembre varen tenir lloc a Palma, Menorca i Eivissa, respectivament,  les reunions informatives sobre els procediments administratius que s’han de dur a terme per justificar les dotacions econòmiques cofinançades pel Fons Social Europeu i pel Ministeri d’Educació i Formació Professional dins el marc del programa d’experiència formativa “Actualització de cicles d’FP”.

A les reunions hi varen assistir Maria Antònia Carbonell, cap del Servei de Planificació i Participació de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, i professorat que participa en el programa. En aquest sentit, un total de 180 docents de formació professional de les Illes Balears visitaran centres educatius d’altres comunitats autònomes amb l’objectiu de realitzar la transferència didàctica de noves tècniques de manera directa a l’alumnat.

Aquest programa d’experiència formativa, que consisteix en la realització de pràctiques professionals en àmbits o indrets relacionats amb l’àrea que imparteix el professor o en àrees d’especialització didàctica i pedagògica, s’emmarca dins del Pla Quadriennal de Formació Permanent del Professorat 2016-2020 i dins del Pla Integral de Formació Professional de les Illes Balears 2018-2021 per avançar en el desenvolupament d’una formació professional integrada de qualitat.

Per a més informació, podeu consultar l’enllaç adjunt.

Aquestes actuacions estan cofinançades pel Fons Social Europeu en el marc de les línies d’actuació previstes en el Programa Operatiu d’Ocupació, Formació i Educació de l’FSE 2014-2020.