torna

Detall de la notícia

Imatge 3934106

Jornada sobre Relleu Generacional a les Administracions Públiques

Obert el termini per a la inscripció a la Jornada sobre Relleu Generacional a les Administracions Públiques organitzada per l’EBAP.

L’Escola Balear d’Administració Pública està organitzant la Jornada sobre Relleu Generacional a les Administracions Públiques, que es durà a terme els dies 12 i 13 de desembre a la Universitat de les Illes Balears (a l’edifici Jovellanos de Palma). Aquesta fita té com a objectiu analitzar els desafiaments que cal abordar en relació amb el relleu generacional i amb la gestió del coneixement i del talent als quals s’enfronta el sector públic a causa, entre d’altres, de les jubilacions massives i del desenvolupament de la digitalització.

Es tracta d’un esdeveniment dirigit especialment al personal empleat públic de l’àrea de gestió de persones, encara que també pot resultar d’interès per a qualsevol empleada o empleat públic d’altres àrees que vulgui participar en un debat que és central en el futur de l’administració pública.

El programa inclou conferències i taules rodones amb persones expertes per a analitzar les matèries plantejades, el debat i l’exposició de casos d’èxit, i tallers pràctics que permetran prefigurar les solucions als reptes exposats.

Ja podeu consultar l’avanç de programa i formalitzar la vostra inscripció al següent enllaç:

https://novagob.org/jornada-relevo-generacional