torna

Detall de la notícia

Imatge 3928626

Obert el termini d'inscripció als tallers de català inicial per a joves nouvinguts amb coneixements escassos o nuls de català

La Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat, a través de l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB), i en col·laboració amb la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca, organitza tallers de llengua catalana per a joves nouvinguts que hagin de cursar ESO o batxillerat en el curs escolar 2019-2020. Organitzats per l’Àrea de Llengua de l’IEB en col·laboració amb la Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, aquests tallers van dirigits a joves nouvinguts de 12 a 17 anys, amb coneixements escassos o nuls de català. No s’hi poden matricular els alumnes nascuts a les Illes Balears.

Els tallers tenen una durada de 40 hores i són gratuïts. El període d'inscripció acaba dia 11 d’octubre i es pot fer al centre educatiu dels alumnes interessats.

  • Nivell: primer nivell de català per iniciar-se en les estructures i el vocabulari més bàsic de l’idioma.
  • Nombre d’alumnes: els tallers han de tenir un nombre mínim de 12 alumnes i un màxim de 25. En cas que hi hagi més alumnes matriculats, es poden fer dos tallers al mateix centre. Si no s’arriba al mínim exigit, els alumnes podran anar a un altre centre proper on es faci el taller.
  • Dates: els tallers començaran la setmana del 28 d’octubre de 2019 i acabaran la setmana del 30 de març de 2020.
  • Horari: cada centre escolar establirà l’horari que cregui convenient. S’ha de tenir en compte que els tallers no es poden fer dins l’horari lectiu.

 

Per a qualsevol dubte, podeu posar-vos en contacte amb l’Institut d’Estudis Baleàrics, a través de les persones de contacte Jaume Mas i Maria Magdalena Capó, al telèfon 971 17 76 04 o per correu electrònic: ensenyament@iebalearics.org.

Podeu consultar més informació a l’enllaç adjunt.