torna

Detall de la notícia

Imatge 3913164

Educació i Ajuntament de Santa Margalida es reuneixen per tractar la construcció del nou CEIP de Can Picafort

\Una vegada l’Ajuntament ha lliurat la major part de la documentació pendent Educació ha començat la redacció del projecte bàsic del nou centre

\Un projecte de CEIP de dues línies amb capacitat per a 450 alumnes que es començarà a construir entre finals de 2020 i inicis de 2021

\El municipi de Santa Margalida podria tenir el nou centre enllestit al llarg del curs 2021/2022

El conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March, acompanyat del director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, s’ha reunit avui dematí amb el batle de Santa Margalida,  Martí Àngel Torres i amb la quarta Tinent de batle, Maria Magdalena Marimón, per avançar en la construcció del nou centre d’educació infantil i primària de Can Picafort.

Una vegada que el passat mes de juliol l’Ajuntament va lliurar la major part de la documentació pendent i a l’espera de l’informe de carreteres, la Conselleria d’Educació ha informat l’Ajuntament que ja ha començat a redactar el projecte bàsic del nou centre. Un projecte que es presentarà abans de final de curs a la comunitat educativa del municipi perquè puguin fer les seves aportacions.

La Conselleria s’ha compromès que desprès redactarà el projecte definitiu i licitarà les obres. Aquestes podrien començar a final de 2020 o a inicis de 2021. La nova escola està previst que pugui entrar en funcionament al llarg del curs 2021-22.

Projecte del nou CEIP de Can Picafort

El centre d’educació infantil i primària tindrà dues línies i capacitat per a 450 alumnes i un pressupost d’entorn els 4’5 milions d’euros. El termini d’execució per aquest tipus de centre és de 14 mesos.

El projecte contempla una construcció baix criteris racionals, econòmics i sostenibles. En total es construiran 6 unitats d’educació infantil de segon cicle amb capacitat per a 150 alumnes, 12 unitats d’educació primària per a 300 alumnes juntament a 1 unitat d’educació especial en centre ordinari (aula UECCO). 

La previsió és que el nou centre serà una realitat dins el curs 2021/2022.