torna

Detall de la notícia

Imatge 3907440

Martí March ha participat avui del Ple del Departament d'Inspecció Educativa de les Illes Balears

\A la sessió s’han tractat les principals línies d’actuació de cara al curs 2019-20

\Un curs en el que s’ha incrementat el número d’inspectors a totes les Illes fins arribar als 30

\ D’aquests 30 inspectors, el 90% pertanyen al cos d’inspectors mitjançant un concurs oposició  

\ L’objectiu prioritari d’aquesta legislatura és millorar l’èxit educatiu dels alumnes

 

El conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March ha assistit avui a la sessió ordinària del Ple del Departament d’Inspecció Educativa. Una sessió que s’ha centrat en les que seran les principals línies d’actuació de la Conselleria al curs 2019-20.  

Un nou curs que compta amb un total de 30 inspectors d’Educació, el 90% d’ells pertanyen al cos d’inspectors mitjançant un concurs oposició . Cal recordar que des de 2015 s’ha anat incrementat la plantilla d’Inspecció i aquesta ha passat de 10 inspectors  als 30 actuals, xifra que es considera adequada per fer el seguiment i acompanyar als centres educatius en el seu procés de millora. Per illes Menorca passarà a tenir 3 inspectors dels 2 inspectors que té a l’actualitat, Eivissa en tendrà 4  i 23  s’incorporen a Mallorca.

L’objectiu prioritari d’aquesta legislatura és millorar l’èxit educatiu dels alumnes dels centres educatius de les Illes Balears. Per això se treballarà conjuntament amb els equips directius i amb el professorat per tal de millorar el funcionament dels centres.