torna

Detall de la notícia

Imatge 3907391

L'inici de les obres del nou CEIP de Campos està previst per a l'estiu de 2020

El conseller d’Educació, Universitat i Recerca s’ha reunit avui amb la batlessa del municipi

El conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March, acompanyat del director general de Planificació, Ordenació i Centres, Antoni Morante, s’ha reunit avui amb la batlessa de Campos, Francisca Porquer, la regidora d’Educació, Infantesa i Turisme, Carmen Marín, i la regidora de Serveis socials, Mercats, Fires i Festes, Aina Maria Manresa.

La reunió ha estat per fer un seguiment del projecte del nou CEIP de Campos. Des d’Educació s’ha explicat que el projecte ja està en redacció i que es preveu que sobre el mes d’abril de 2020 es pugui licitar, de manera que a l’estiu de l’any que ve es podrien iniciar les obres.

Martí March ha reiterat el compromís del Govern amb la construcció d’aquest centre, considerat prioritari des del primer moment, i ha explicat que tot d’una que es va posar a disposició de la Conselleria el solar on s’ha d’ubicar el centre ja es va començar a redactar el projecte.

Tant March com Morante s’han compromès a fer una presentació de l’estat actual del projecte abans de finals d’any a la comunitat educativa de Campos.