torna

Detall de la notícia

Imatge 3903952

L'Ens Públic de Radiotelevisió inicia el procediment per a la renovació tecnològica d'IB3 Ràdio

Amb un pressupost de 556.600 € es modernitzaran els estudis de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera

El projecte inclou el subministrament i la instal·lació dels mescladors d’àudio i la renovació del condicionament acústic

El Consell de Govern ha autoritzat l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears a iniciar l’expedient de despesa relatiu al contracte per a la renovació tecnològica d’IB3 Ràdio.

Amb un pressupost màxim de 556.600 € (IVA inclòs), l’Ens Públic de Radiotelevisió iniciarà un procediment obert per a la contractació del subministrament, la instal·lació i la posada en producció dels mescladors d’àudio dels estudis i les cabines de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

Així mateix, el projecte previst inclou la renovació del condicionament acústic dels estudis de ràdio a les quatre illes i la formació dels treballadors i treballadores per al maneig de les noves eines tecnològiques.

L’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears és un ens del sector públic instrumental de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, adscrit a la Conselleria d’Administracions Públiques i Modernització.