torna

Detall de la notícia

Imatge 3873300

Iago Negueruela amb Bàrbara Rebassa inauguren el nou tram de la murada medieval a Alcúdia, finançat per l'ITS

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela ha assistit avui a la inauguració del nou tram de la murada medieval d’Alcúdia. El projecte ha estat finançat per l’Impost de Turisme Sostenible amb un total de 442.000€

El conseller de Mode Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela ha assistit avui a la inauguració del nou tram de la murada medieval a Alcúdia. La batlessa d’Alcúdia, Bàrbara Rebassa ha mostrat el tram rehabilitat i explicat la importància d’aquesta actuació, que ha estat possible gràcies al ITS.

Aquest és el primer projecte que inaugura el conseller des que té la cartera de Turisme i també el primer projecte d’ITS que es finalitza al municipi. L’import total de les 3 actuacions realitzades és de 442.00€.

Negueruela ha explicat la importància d’aquest tipus d’inversions,  que contribueixen a la preservació del patrimoni de les Illes Balears, recalcant el benefici tant pels residents i habitants d’Alcúdia, com pels visitants, que tenen accés a una major oferta turística, que afavoreix la desestacionalització.

També ha comentat que en aquest tipus de projectes, es veuen reflectits els beneficis al llarg del temps i que des de la passada legislatura, es varen iniciar molts dels projectes que seran una realitat en aquesta.

A la inauguració també els han acompanyat altres membres del consistori.