torna

Detall de la notícia

Imatge 3869685

Educació treu a licitació el projecte del nou CEI modular Can Cirera Prim, de sa Pobla

\La licitació preveu la redacció del projecte integrat, la direcció i la fabricació i el muntatge del nou CEI modular Can Cirera Prim

\El projecte suposa una inversió de més de 820 mil euros i té un termini d’execució de 4 mesos

\Aquest centre modular serà provisional, a l’espera de la construcció del nou CEIP del municipi, amb capacitat per a 450 alumnes 

 

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca acaba de publicar a la Plataforma de Contractació del Sector Públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública (5 d’agost de 2019) la licitació del nou CEI modular Can Cirera Prim, de sa Pobla. Aquest projecte, que preveu la redacció del projecte integrat, la direcció facultativa i la fabricació i el muntatge del nou CEI, surt a licitació per un total de 822.298 euros i un termini d’execució de 4 mesos.

Cal destacar que es tracta de donar una resposta provisional a les necessitats d’escolarització que té en l’actualitat el municipi de sa Pobla, mentre es duen a terme tots els tràmits necessaris conduents a la construcció d’un nou centre d’educació infantil i primària de dues línies amb capacitat per a 450 alumnes al municipi.

El projecte està previst a l’edifici municipal del Parc de Can Cirera Prim, a sa Pobla, a l’espera que l’Ajuntament posi a disposició de la Conselleria el solar que ha adquirit recentment per a la construcció del nou CEIP.

Nou CEI modular Can Cirera Prim, de sa Pobla

Les obres del nou CEI modular Can Cirera Prim, de sa Pobla, preveuen les actuacions d’adaptació necessàries per poder-hi impartir ensenyaments d'educació infantil el proper curs 2019-2020. L’obra surt a licitació per 822.298 euros, amb un termini d’execució de 4 mesos.

El projecte té previstes les actuacions següents:

  • Redacció del projecte.
  • Execució de les obres d’adequació del terreny i dotació de serveis.
  • Subministrament i instal·lació de les estructures modulars. Un d’aquests mòduls es farà servir d’aula de psicomotricitat.
  • Adequació dels terrenys per al pati del centre.

Una vegada publicat en el BOIB, totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.