torna

Detall de la notícia

Imatge 3868895

Toni Muñoz, nou gerent de la Fundació per a l'Esport Balear

La Junta rectora del Velòdrom Illes Balears ratifica Jaume Ordines com a director gerent

A proposta de la consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, el Patronat de la Fundació per a l’Esport Balear ha designat Toni Muñoz nou gerent de l’entitat. El càrrec fins ara el regentava Josep Abrines.

El Patronat, òrgan de govern i representació de la Fundació, ha validat aquest dimecres per unanimitat el nom de Muñoz per estar al capdavant d’aquesta entitat que vetlla per promoure i desenvolupar l’esport balear d’alt nivell i pels esportistes que el practiquen.

Posteriorment, també s’ha reunit la Junta Rectora del Velòdrom Illes Balears. Aquest òrgan, per unanimitat, ha decidit que Jaume Ordines segueixi com a director gerent del Consorci Velòdrom Illes Balears, càrrec que va assumir el febrer de 2018.

Trajectòria Toni Muñoz

Abans d’arribar a la Fundació per a l’Esport Balear, Toni Muñoz (Palma, 1986) ha estat president del Col·legi Oficial de llicenciats en Educació Física (COLEF) de les Illes Balears (2017), on va ser gerent en el quinquenni 2013-2017 . Paral·lelament, el 2016 va ser designat director esportiu del Col·legi Sant Josep Obrer on ja era professor des de 2009.

És llicenciat en Educació Física (CCAFE) al 2009, màster en Direcció Tècnica d’Activitats i Instal·Lacions Esportives (2013), màster en Wellness: Exercici Físic, Salut i Benestar (2012). màster Oficial en Formació del Professorat (2010) i Tècnic Esportiu en Futbol (2013).