torna

Detall de la notícia

Imatge 3849659

Primera trobada d'Agustina Vilaret amb representants de l'IMEDEA

La titular de la Secretaria Autonòmica d'Universitat, Recerca i Política Lingüística, Agustina Vilaret, s'ha reunit avui matí amb representants de l'Institut Mediterrani d'Estudis Avançats, IMEDEA. La trobada ha tengut lloc a la seu d'aquest institut, centre mixte de recerca entre el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) i la Universitat de les Illes Balears (UIB).

A la reunió, que ha servit com a primer contacte entre els representants del Secretariat i l'Institut, han assistit, per part  del Govern, a més de Vilaret, el director general d’Universitat i Recerca, Pep Lluís Pons i en representació de l’IMEDEA, el seu director, Jorge Terrados, i el vicedirector tècnic, Guillermo Vizoso.

Agustina Vilaret ha volgut posar en valor el paper dels investigadors i la qualitat d’institucions com l’IMEDEA, capdavanteres en el panorama estatal. Així mateix ha afirmat que «la seva tasca és fonamental per conèixer i preservar els ecosistemes en unes illes mediambientalment sensibles com les nostres». Ambdues bandes s’han emplaçat a trobar-se d’aquí unes setmanes per estudiar vies de col·laboració que vagin més enllà de les actuals.