torna

Detall de la notícia

Imatge 3847680

La Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius col·laborarà amb la Cambra de Comerç de Mallorca en la transformació de l'economia i el teixit productiu

El vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes, i el director general de Comerç, Miquel Piñol, s’han reunit aquest matí amb el president de la Cambra de Comerç de Mallorca, Antoni Mercant; el secretari general, Antoni Grimalt, i el president de l’ISBA, Eduardo Soriano, per marcar les línies de col·laboració per als pròxims tres anys.

 

Una col·laboració que es materialitzarà en la posada en marxa durant aquesta legislatura del Consell Rector i dels plans camerals, que es basen en tres eixos: el foment de la formació professional, la competitivitat i la internacionalització de les empreses.

 

La Direcció General de Comerç, com a òrgan administratiu tutelar de la Cambra de Comerç de Mallorca, dona suport a unes eines que incentivaran la transformació de l’economia i del teixit productiu.

 

Així mateix, el vicepresident ha manifestat la seva intenció de fer extensiva aquesta col·laboració efectiva a la Cambra de Comerç de Menorca i a la d’Eivissa i Formentera. D’aquesta manera es volen acomplir els Acords de Bellver pel que fa a l’impuls de la innovació i modernització del comerç de les Illes.