torna

Detall de la notícia

Imatge 3801450

Publicades les llistes provisionals dels alumnes de les Balears que podran millorar els seus coneixements orals d'anglès aquest estiu

Un total de 684 alumnes han presentat sol·licituds per formaran part d’un programa d’escola d’estiu en llengua anglesa i un programa d’immersió lingüística en llengua anglesa durant l’estiu del 2019 per a  alumnes de nivell no universitari de centres educatius sostinguts amb fons públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. 

La Conselleria d’Educació i Universitat ha fet públiques les llistes provisionals dels alumnes de les Illes Balears que opten a participaran de les dues iniciatives per millorar els seus coneixements orals d’anglès de franc aquest estiu. S’han presentat un total de 339 sol·licituds de batxillerat i cicles formatius de grau mitjà i superior d’FP i 345 de 6è de primària.

Es tracta de la tercera edició d’aquest programa d’immersió lingüística que l’estiu passat es va convocar per segona vegada a través de dues iniciatives per millorar els coneixements orals d’anglès dels alumnes de primària i de batxillerat i FP i va tenir una extraordinària acollida. Enguany, s’inverteixen 300.000 euros en aquest projecte.

Una primera part dels ajuts, de 210.000 euros, seran destinats al curs intensiu d’immersió en llengua anglesa a l’estranger adreçat a alumnes de batxillerat i formació professional de centres educatius sostinguts amb fons públics de la Comunitat  Autònoma de les Illes Balears, de 2 setmanes de durada i amb un total de 45-50 hores lectives. El curs es realitzarà a Irlanda en el període comprès entre l’1 de juliol i el 31 d’agost de 2019 en grups d’un màxim de 16 persones.

La resta d’ajuts que sumen 90.000 euros seran per una escola d’estiu en llengua anglesa adreçada a alumnes de 6è de primària de centres educatius sostinguts amb fons públics de la Comunitat  Autònoma de les Illes Balears, d’una durada de 10 dies lectius (de dilluns a divendres) i amb un total de 50 hores entre activitats acadèmiques i lúdiques a centres de Mallorca, Menorca i Eivissa.

Les llistes definitives es publicaran a la pàgina web de la Direcció general de Formació Professional i Formació del Professorat, el 17 de juny de 2019.

Aquestes dues iniciatives permetran que alumnes de 6è de primària i de 1r de batxillerat i 2n de cicles formatius de grau mitjà i grau superior d’FP de centres educatius de les Illes Balears puguin millorar els seus coneixements oral d’anglès aquest estiu completament de franc.

Tota la informació relativa a aquesta convocatòria (resolució, annexos en format Word, instruccions per a les famílies, calendari previst) estan disponibles per a la seva consulta a la pàgina web de la Direcció General de Formació Professional i Formació del Professorat (http://dgfpfp.caib.es).