torna

Detall de la notícia

Imatge 3794622

El Govern signa un contracte de patrocini amb la "Mallorca Open 2019"

L'objectiu és promocionar l'esport femení i associar les Illes Balears a l'esport

Avui divendres dia 24 de maig, la consellera de Cultura, Participació i Esports com a presidenta de la Fundació per a l'Esport Balear ha signat avui un contracte de patrocini de fins a 60.000 € per l'esdeveniment "Mallorca Open 2019", que se celebrarà a l'illa de Mallorca els dies 17 a 23 de juny 2019.

El contracte de patrocini persegueix diversos objectius. En primer lloc, la promoció de la imatge de les Illes Balears i la promoció de l'esport mitjançant la celebració de competicions oficials o de màxim nivell esportiu, cercant aconseguir l'associació de la imatge de les Illes Balears a la pràctica de l'esport. A més de la promoció directa de l'esport en l'àmbit local que suposa la celebració d'un esdeveniment d'aquest nivell. Cal recordar que aquest torneig converteix Mallorca en l'epicentre del tenis femení mundial durant el mes de juny.

També permet incidir directament sobre la finalitat de la Fundació que pretén promocionar i visibilitzar l'esport femení, en paral·lel amb les polítiques públiques de promoció de l'esport femení desenvolupades per la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de la Direcció General d'Esports.