torna

Detall de la notícia

Imatge 3794231

Jornada de posada en comú d'experiències per als centres participants en el projecte de dinamització lingüística i cultural

El passat 31 de maig, el Servei de Normalització Lingüística i Formació va dur a terme una jornada de posada en comú d’experiències per als centres que enguany han participat en el projecte de dinamització lingüística i cultural. La directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda, va presentar la jornada.

A la formació hi varen assistir tant dinamitzadors com coordinadors dels projectes i va començar amb l’exposició de les activitats que alguns dinamitzadors havien realitzat al seu centre. La mostra va ser molt diversa: programes de ràdio, entrevistes laborals, tallers per treballar els prejudicis, jocs de pati, contacontes, cançons per treballar vocabulari a l’educació infantil...

A continuació es varen fer grups de treball per extreure conclusions sobre el que havia funcionat millor del programa i el que es podria millorar. Tots els participants es varen implicar molt activament en les propostes i varen valorar molt positivament la jornada.

El projecte de dinamització lingüística i cultural, que s’inicià el curs 2016-2017 amb un pla pilot a 6 centres de Palma, es va veure considerablement ampliat el curs passat, en què va assolir la xifra de 36 centres participants. Enguany s’ha arribat als 45 centres, tant de primària, com de secundària, infantil i educació per a adults. Està previst ampliar el projecte de dinamització per al proper curs, en què s’espera arribar a 70 centres de totes les illes.