torna

Detall de la notícia

Imatge 3772423

Obert el termini per participar del Programa de Reutilització de Llibres i Material Didàctic del curs 2019/2020

\Adreçat a tot l’alumnat d’educació primària i d’educació secundària de centres públics i concertats de les Illes Balears 

La Conselleria d’Educació i Universitat, mitjançant la Direcció general d’Innovació i Comunitat Educativa acaba de publicar les instruccions del Programa de Reutilització de Llibres i Material Didàctic del curs 2019/2020. A partir d’ara tots els centres de primària i secundària es poden inscriure.

Una iniciativa a la que s’hi destinen 1.500.000 euros per el curs 2019-20, adreçada a centres públics i concertats de primària i secundària, i que vol estimular a la participació en aquests programes ja que, a més de donar suport econòmic a les famílies, també tenen una important vessant educativa.

Aquest Programa de Reutilització consisteix en la creació d'un fons de llibres i material didàctic, que proposa combinar l'educació en valors de caràcter social, solidari i ecoambiental amb l'estalvi econòmic de les famílies.

L'aportació de la Conselleria d'Educació i Universitat al Programa es manté en els 50 euros per a cada estudiant i el termini d'inscripció per educació primària és fins al dia 25 de juny i per educació secundària és fins al dia 9 d'octubre de 2018.

El programa s’aplica a centres públics i concertats. Els públics estan obligats a oferir-los sempre que hi hagi un mínim d’un 10% de l’alumnat del centre que sol•liciti adherir-s’hi.

Enguany hi ha 184 centres de Balears adherits als programes de reutilització de llibres, 11 més que el curs passat. Això suposa que 30.419 alumnes de les illes participen al llarg del curs 2018/19 en aquestes iniciatives, 1.470 més que el curs anterior.

Per ampliar aquesta informació podeu visitar la web de la Conselleria http://bit.ly/2M1gYPH