torna

Detall de la notícia

Imatge 3771705

Educació treu a licitació de les obres de millora de l'Escola d'Art de Menorca

\L’actuació amb un pressupost de més de 92 mil euros donarà resposta a la manca de’espai del centre

La Conselleria d’Educació i Universitat acaba de publicar a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació de les obres de millora de l’Escola d’Art de Menorca. Aquest projecte surt a licitació per un total de 92.093 euros i un termini d’execució de 2 mesos.

 Projecte de rehabilitació de l’Escola d’Art de Menorca

El projecte de reforma de l’Escola d’Art de Menorca, ubicada a la seu de la delegació d’Educació de l’illa, contempla les obres necessàries a la planta de l’Escola per solucionar els problemes d’espai del centre. L’obra surt a licitació per 92.093euros i un termini d’execució de 2 mesos.

L'objecte de l’actuació és duplicar la dotació de banys realitzada a la planta baixa afegint un bany adaptat, a la vegada que es construirà un espai de bugaderia/magatzem per rentar la roba que empren a les classes. El projecte té previst també la creació d’un espai d'office. Totes aquestes actuacions resoldran l’actual manca d'espais de l'Escola d'Arts i Oficis de Menorca.

Una vegada publicat al BOIB totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

Aquesta actuació de més de 92 mil euros, és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les illes per respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.