torna

Detall de la notícia

El Govern col·labora amb el documental "Retrats" de les eivissenques Carmen Vidal i Yolanda Guasch, sobre l'exili balear a Mèxic

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears ha col·laborat a través d'IB3 i de la mateixa Conselleria amb el documental "Retrats" de Carmen Vidal i Yolanda Guasch, aportant el 45% del pressupost total.

El documental es presentarà demà al Club Diario de Ibiza a les 20 h, amb les dues autores i l'historiador Antoni Viñaràs que serà l'encarregat de dirigir el col·loqui.

Aquest llargmetratge parla sobre la vida de vuit ciutadans de les Illes Balears, quatre eivissencs, tres menorquins i un mallorquí, que es varen haver d'exiliar a Mèxic per mor de la repressió franquista durant la Guerra Civil. Demà s'estrenarà a Eivissa i està previst que IB3 l'emeti també pròximament.

Des de la Conselleria de Cultura del Govern balear s'ha col·laborat amb aquest documental per la tasca de memòria històrica que representa, fent sortir a la llum històries de ciutadans de les Illes Balears que fins ara no s'havien conegut i difós.