torna

Detall de la notícia

Imatge 3759114

Presentació dels programes de formació als centres per al curs 2019-2020

El passat divendres, 10 de maig, la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda, acompanyada del cap del Servei de Normalització Lingüística i Formació, Tomeu Barceló, es va reunir al CEP d’Eivissa amb els representants dels centres educatius d’Eivissa per presentar-los l’oferta de programes de formació als centres per al curs 2019-2020.

Pel que fa a les novetats, cal destacar el programa d’experiència formativa “Estades pedagògiques a centres educatius”, l’objectiu del qual és afavorir l’aprenentatge entre docents a partir de l’estada de docents a un altre centre. Aquest programa respon a una demanda que apareix a les conclusions del Congrés d’Innovació Educativa que va organitzar la Conselleria d’Educació i Universitat el passat mes de gener.

Els centres han valorat positivament l’àmplia oferta de programes formatius que s’ofereixen als centres i la disponibilitat dels centres de professorat a contextualitzar i adaptar-se a les demandes de formació de cada un dels centres.

Calendari de les reunions de representants de centre als diferents CEP

  • 9 de maig, a les 12 hores, al CEP de Formentera.
  • 10 de maig, a les 12 hores, al CEP d’Eivissa.
  • 13 de maig, a les 9.30 hores, al CEP de Palma (centres zona CEP de Calvià).
  • 13 de maig, a les 12 hores, al CEP de Palma (centres zona CEP de Palma).
  • 15 de maig, a les 11.30 hores, al CEP d’Inca.
  • 17 de maig, a les 12 hores, a la seu de la UIB d’Alaior (centres zona CEP de Menorca).
  • 20 de maig, a les 12 hores, al CEP de Manacor.

 

Podreu trobar un dossier amb tots els programes de formació a l’enllaç següent: http://www.caib.es/govern/sac/fitxa.do?codi=3319396&coduo=944173&lang=ca.