torna

Detall de la notícia

Imatge 3734342

El Govern signa els contractes de patrocini amb quatre equips esportius de Mallorca

Són un total de set equips de les Illes Balears patrocinats, que sumen un global de 300.000 €

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports signa la segona convocatòria dels contractes de patrocini als equips esportius de Mallorca d’entitats sense ànim de lucre que participin a lligues regulars de màxima categoria estatal no professionals durant l’any 2019.
 
La consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, ha signat aquest dimarts els contractes de patrocini amb els respectius representants dels quatre clubs patrocinats enguany pel Govern: Guillem Boscana, president de l'Iberojet Palma (Imprenta Bahía), Andrés Mesquida, del Connecta Balear CV Manacor, Carlos García, vicepresident del CV Palma, i Miquel Jaume, president de l'AE Palma Futsal. Han estat acompanyats pel director general d’Esports i Joventut, Carles Gonyalons, i el gerent de la Fundació per a l'Esport Balear, Josep Abrines, amb l’assistència també d’alguns jugadors de cada un dels equips.
 
Aquesta línia de patrocini als equips esportius de les Illes Balears d’entitats sense ànim de lucre es gestiona a través de la Fundació per a l’Esport Balear i té un pressupost màxim de 300.000 €.

Per aquesta nova convocatòria són set els equips de les Illes Balears que reben ajudes per patrocini. D’aquests set, quatre són de Mallorca: Iberojet Palma (Club de bàsquet Imprenta Bahía)  rebrà 50.000 €, Palma Futsal (l’Associació esportiva de Palma de futbol sala), 50.000 €, Connecta Balear (Club Voleibol Manacor), 25.000 €, i l’Urbia Palma (club Voleibol Palma), 35.000 €.
 
La setmana passada es varen signar els dos contractes amb els equips de les Pitiüses: el Club Bàdminton Pitiús, per 30.000 €, i l’Ushuaia Eivissa Volei, 25.000 €, mentre que pròximament se signarà el contracte amb l’Avarca Menorca (club voleibol Ciutadella), per 35.000 €.
 
El patrocini dels equips consisteix a obtenir un retorn mediàtic de la imatge de les Illes Balears i del Govern, que s’aconsegueix mitjançant la promoció del nom d'una localitat, illa o zona geogràfica de les Illes Balears, que haurà d’aparèixer en la denominació utilitzada per l'equip patrocinat, a més d’altres accions de difusió i publicitat, durant els partits disputats al llarg de la lliga regular de categoria estatal a la qual participin, així com a altres actes i competicions celebrats durant l'any 2019 amb presència de l'equip o club patrocinat. Aquests patrocinis estan subjectes a unes determinades condicions per part del Govern balear en relació al retorn mediàtic de representar el nom de les illes arreu de l’Estat.