torna

Detall de la notícia

Imatge 3732809

Jornada Corresponsables 2019

El 10 d’abril es va presentar la 14ª edició de l’Anuari Corresponsables 2019 a la seu d’Endesa a Palma de Mallorca, dins el marc de la Jornada Corresponsables. Tercer aniversari dels ODS: situació actual i reptes de futur de l’Agenda 2030.
Corresponsables és la publicació degana de la responsabilitat social i la sostenibilitat a Espanya, i en aquesta edició de 2019 trobam més de 3.000 organitzacions referenciades a alguna de les seves seccions, on es troben entrevistes, reportatges, articles d’opinió i una extensa recopilació de bones pràctiques.
A la Jornada han participat diverses personalitats del món de la responsabilitat social i la sostenibilitat. Montserrat Berini, Directora General de Transparència i Bon Govern del Govern de les Illes Balears, ha destacat la creació del Consell Assessor de la Responsabilitat Social Corporativa de les Illes Balears, que conta amb la participació de representants de tots els grups d’interès. Ha indicat que, tal com ha suggerit el Consell, se està renovant el Directori d’Empreses Responsables que es pot trobar a la pàgina rsc.caib.es

Més informació >>