torna

Detall de la notícia

Imatge 3732130

Surten a licitació les obres de l'IES Politècnic i del CEIP Es Molinar

Els dos projectes consisteixen en la millora d’accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques

La reforma de l’IES Politècnic està pressupostada en prop de 300 mil euros i la del CEIP Es Molinar en més de 110 mil 

La Conselleria d’Educació i Universitat acaba de publicar a la Plataforma de Contractació del Sector Públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació del projecte de millora de l’IES Politècnic i del CEIP Es Molinar.

Reforma de l’IES Politècnic
El projecte de millora d’accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques que ha redactat l’IBISEC inclou les següents actuacions:

  • Ubicació d’un ascensor davant l’escala amb entrada des del carrer Menorca.
  • Reforma de banys i vestuaris de l’edifici original
  • Millora de les condicions contra incendi de l’edifici original, construint una nova escala al seu extrem i creant un nou sector d’incendi.
  • Eliminació dels petits desnivells existents a determinats portals

El termini d’execució és de sis mesos i el pressupost base de licitació és de 299.284€.
 
Projecte al CEIP Es Molinar
 
Les obres en el CEIP Es Molinar també consisteixen en la millora d’accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques. En aquest cas el projecte consisteix en:

  • Eliminació dels petits desnivells dels recorreguts exteriors amb la incorporació de noves rampes per tal de resoldre els itineraris accessibles.   
  • Es projecta un ascensor per tal d’adaptar l’itinerari vertical del centre. Es col·loca un volum exterior, a la façana oest de l’edifici adossat a una de les escales del centre.
  • Es projecta un bany adaptat a la planta baixa, ubicat a un espai on actualment hi ha uns banys utilitzat pel professorat.
  • Incorporació de dues places d’aparcament adaptat dins el recinte escolar.  

El termini d’execució d’aquestes obres és de quatre mesos i el pressupost previst és de 110.733€.

Tant la reforma del CEIP Es Molinar com la de l’IES Politècnic són obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes Balears que pretén respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.
Les reformes surten a licitació, conforme a la nova Llei de contractes del sector públic, a la Plataforma de Contractació del Sector Públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública. Una vegada s’han publicat, totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.