torna

Detall de la notícia

Imatge 3732101

2000 alumnes surten a celebrar el dia de l'Educació Física al Carrer

2000 alumnes de 21 centres educatius de les Illes Balears han sortit avui a fer activitat física al carrer. Uns a places, altres a parcs i altres al carrer, els alumnes i professors de centres d’educació primària i secundària d’arreu de les Illes han celebrat per primera vegada a les nostres illes el Dia de l’Educació Física al Carrer.

Organitzat pel Col·legi Oficial de Llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (COLEF) aquesta és la novena edició d’aquesta activitat que a la majoria de ciutats d’Espanya es celebra dia 25 d’abril però que a les nostres Illes, per coincidència amb les vacances de Setmana Santa, s’ha celebrat dia 16.

El director general d’Innovació i Comunitat Educativa, Jaume Ribas, ha assistit a les activitats organitzades pel CEIP Son Oliva de Palma que han consistit en un circuit d’equilibri, curses de relleu , zumba i altre activitats. Per Jaume Ribas “s’ha de posar en valor el que es fa als centres educatius per fomentar els hàbits saludables i aquestes experiències sempre són molt positives perquè també els mostren a la ciutadania”.

Per Raül Benito, gerent del COLEF a les Illes Balears, “treure l’educació física al carrer també és una forma de mostrar a la ciutadania que l’educació física ha canviat molt i ja no té el concepte d’assignatura maria que tenia antigament. L’educació física implica hàbits saludables i genera una vida activa a l’alumnat”. 

El Dia de l’Educació Física al Carrer reuneix al voltant de 70.000 alumnes de 450 centres d’Educació Primària, Secundària i Cicles Formatius d’arreu d’Espanya i vol recordar la importància de dur un estil de vida actiu i la necessitat d’incrementar l’educació física a la vida quotidiana.