torna

Detall de la notícia

Imatge 3731088

Cloenda del cicle de conferències "Reptes educatius per al segle XXI: innovació i cultura educativa"

La directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria F. Alorda, va presentar l’acte de cloenda del cicle de conferències “Reptes educatius per al segle XXI: innovació i cultura educativa” que va tenir lloc el passat dijous, 11 d’abril, al Teatre de Petra.

Aquest cicle ha estat organitzat pel CEP de Manacor i el CEP d’Inca i ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Petra. L’objectiu del cicle de conferències era reflexionar sobre els reptes educatius que ens genera la societat del segle XXI i donar a entendre la innovació com un procés obert cap a nous escenaris i alhora arrelat a la cultura i a trajectòries educatives consolidades. Hi han participat més de 300 docents de les Illes Balears i també altres membres de la comunitat educativa.

La darrera conferència, titulada “Educar-nos per educar”, va ser impartida per la doctora Rosa Casafont i Vilar, llicenciada en Medicina i Cirurgia per la UAB i amb màster universitari en Neurociències. És autora de llibres com Viatge al teu cervell emocional i Educarnos para educar.

Les anteriors conferències varen ser:

  • Dia 6 de març: “El lloc de les emocions a l’escola”, a càrrec d’Àstrid Ruíz.
  • Dia 14 de març: “Cultura sense dones i desigualtats, el paper de l’educació”, a càrrec d’Ana López.
  • Dia 21 de març: “Estratègies comunicatives dels docents ben valorats per l’alumnat”, a càrrec de Montserrat Vila.
  • Dia 4 d’abril: “De la tradició al futur, aprofitament didàctic i apoderament de les dones a partir de les rondalles d’Antoni M. Alcover”, a càrrec de Maria Magdalena Gelabert.