torna

Detall de la notícia

Imatge 3703622

Activitat de formació: "Actualització en metodologies per a l'aprenentatge d'àrees no lingüístiques en llengües estrangeres"

El proper dia 26 de març s’obrirà el període d’inscripció a la formació “Actualització en metodologies per a l’aprenentatge d’àrees no lingüístiques en llengües estrangeres”. Aquesta formació té la intenció de facilitar el bon funcionament de l’ensenyament d’àrees, assignatures, matèries o mòduls no lingüístics en llengües estrangeres als centres públics i privats sostinguts amb fons públics i amb l’objectiu de millorar la competència comunicativa de l’alumnat, mitjançant l’augment del seu temps d’exposició a la llengua estrangera.

Els destinataris són els docents d’educació primària, educació secundària obligatòria i postobligatòria, i de formació professional dels centres públics o centres privats concertats de les Illes Balears que imparteixen àrees no lingüístiques en llengües estrangeres o que ja disposen de formació en metodologies AICLE.

Les formadores seran Victòria Alzina, professora d’anglès i secretària de l’IES Pau Casesnoves (Inca), i Joana Aina Pol, mestra d’anglès, ambaixadora d’Etwinning i assessora del CEP de Calvià.

La formació es durà a terme els dies 30 d’abril, 7, 9, 14 i 28 de maig de 2019, de les 16.30 h a les 20.30 h, al CEP de Palma Jaume Cañellas Mut.

Termini d’inscripció: la inscripció es realitzarà mitjançant el Portal del personal de dia 26 de març a dia 7 d’abril de 2019.